Rekrutteringsproces for kandidater

Job via People Company?
– se her hvordan det typisk kommer til at foregå

Sådan gør du:

På alle opslåede stillinger er der et link, hvor du kan uploade din ansøgning og cv.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV i elektronisk form (format er stort set underordnet, men vi foretrækker Word eller PDF-format). Så snart vi har modtaget din ansøgning, vil du modtage en bekræftelse med besked om, hvad næste skridt er. Vi glæder os til at høre fra dig.

Rekrutteringsprocessen – det kan du forvente:

  • Efter vi har modtaget din elektroniske ansøgning sender vi dig en mail med en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.
  • Efter kort tid vil vi igen kontakte dig med besked om, at du enten bliver indkaldt til en 1. samtale, eller du desværre ikke er kommet i betragtning til dette job og vi derfor må meddele dig et afslag til den søgte stilling.
  • Bliver du indbudt til en 1. samtale, vil det typisk finde sted hos People Company og det vil være en samtale af indledende karakter, hvor dine faglige kvalifikationer og personlige kompetencer vil blive afdækket. Du vil ligeledes få nærmere information omkring indholdet af det job, du har søgt samt om virksomheden.
  • Bliver du herefter indbudt til 2. samtale, vil det som oftest finde sted hos virksomheden, og der vil vi spørge endnu dybere ind til din baggrund etc.
  • Ønsker virksomheden herefter at gå videre med dig, vil du blive tilbudt en personlighedstest, som du udfylder via nettet. Du vil modtage en personlig tilbagemelding på resultatet af denne test fra en konsulent fra People Company, der ved samme lejlighed vil bede dig om at have kontaktdata på minimum 2-3 referencepersoner klar. Til nogle stillingen kan du også blive bedt om at udarbejde en case, som du modtager nogle dage inden 2. samtale.
  • Vi vil efterfølgende tage referencer og er de tilfredsstillende, vil virksomheden formentligt tilbyde dig jobbet. Er du stadigvæk interesseret i jobbet vil vi indkalde til en sidste samtale inden du modtager et udkast til ansættelseskontrakt direkte fra virksomheden.
  • Ca. 14 dage efter du er startet i dit nye job, vil vi kontakte dig for at høre om du trives. Det samme sker efter ca. 2½ måned og sidste gang efter ca. 6 måneder.

Etiske retningslinjer
People Company ønsker at være kendt som et seriøst konsulentfirma, der overholder alle branchens etiske – såvel skrevne som uskrevne – retningslinjer. Derfor vælger vi at oplyse om, hvilke værktøjer der er i vores værktøjskasse og hvordan og i hvilke sammenhænge vi bruger dem.

Vores værktøjskasse
People Company anvender forskellige værktøjer i forbindelse med rekrutteringsopgaverne.

Det drejer sig bl.a om:
Erhvervspsykologiske personlighedstest – Master Person Profil Analyse (MPA) – bruges til afdække de organisatoriske kompetencer samt at vurdere personlighederne på individ- og teamniveau.

Læs mere om MPA på www.master.dk

Analytiske tests – bruges til at vurdere niveau af almen viden

Færdighedstests – bruges til at vurdere faglige kompetencer – f.eks inden for sprog, skriftlig kommunikation og regnskab.

Sidebar