Regnskabsassistent søges til Geoinfo A/S – Glostrup


Få muligheden for at blive en vigtig del af regnskabsafdelingen på en af Danmarks bedste arbejdspladser iflg. ”Great Place to Work”

Geoinfo A/S søger en selvstændig regnskabsassistent, der vil være med til fortsat at udvikle og optimere regnskabsafdelingen i en vækstorienteret software-distributør og konsulentvirksomhed. Som regnskabsassistent hos Geoinfo kan du se frem til en spændende rejse, hvor du i tæt samarbejde med CFO’en, controlleren og resten af afdelingen skal bidrage til at understøtte   den fortsatte fremtidige vækst i virksomheden. Du får en alsidig stilling, hvor du selvstændigt kommer til at arbejde med et bredt spekter af spændende opgaver og får en bred kontaktflade i organisationen med god indsigt i forretningen.

Geoinfo A/S er den nationale distributør i Danmark, Færøerne og på Grønland for Esri – verdensleder inden for GIS, som blandt andet anvendes til at finde løsninger på miljøproblemer, uanset om det gælder byplanlægning, rent drikkevand, global opvarmning, nye transportformer eller forbedring af infrastruktur. Globalt anvendes GIS også til humanitære formål, til bevaring af biodiversitet og til bæredygtig udvikling. Det bidrager til at skabe positiv indflydelse og til at gøre en forskel i verden. I Danmark støtter Geoinfo forskellige nonprofitorganisationer og NGO’er.

Jobbet:

Som vores nye regnskabsassistent kan du se frem til en hverdag på en af Danmarks bedste arbejdspladser inden for sin kategori, hvor du bliver involveret i forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • Debitor- og kreditor bogholderi
 • Afstemninger – herunder bankafstemninger
 • Deltage i månedsafslutning samt medvirke til udarbejdelse af materiale i forbindelse med årsafslutning
 • Momsafregning
 • Anlægskartotek og afskrivninger
 • Udarbejdelse af arbejdsgangbeskrivelser og optimering af arbejdsprocesser
 • Håndtering af personaleudlæg og kørselsgodtgørelse
 • Administrative opgaver som f.eks. ansvarlig for administrative leverandøraftaler og telefoni.

Din baggrund og kvalifikationer:

Som person er du nysgerrig, og det falder dig naturligt at tage ansvar for dit arbejde. Du motiveres af og er dygtig til at bidrage til at udvikle og automatisere/digitalisere arbejdsgangene og flowet i afdelingen som helhed. Desuden arbejder du struktureret og systematisk, og trives med rutineopgaver. Vi forestiller os, at du:

 • Er uddannet regnskabsassistent og/eller har lignende praktisk baggrund.
 • Er fortrolig med IT, og det er en fordel, hvis du har kendskab til Business Central eller Navision og gerne udlægshåndteringssystemer.
 • Er vant til at arbejde i Excel og gerne på et højt niveau
 • Er fleksibel og ser det som en fælles opgave for teamet at overholde deadlines, især ved månedsafslutning.
 • Velformuleret i både skrift og tale, og kan begå dig på engelsk i såvel skrift som tale.

Geoinfo tilbyder:

 • Et spændende, udviklende job, hvor dit bidrag kan være med til at sætte et præge den fremtidige økonomifunktion i Geoinfo.
 • Et godt arbejdsmiljø – det skal være sjovt at gå på arbejde og det er det i Geoinfo, der flere år i træk er kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place to Work
 • Du bliver en del af en handlekraftig, solid virksomhed med nogle sunde værdier og kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kollegaer, dels på hovedkontoret i Glostrup og dels i afdelingerne i Kolding og Ålborg. (Denne stilling er placeret i Glostrup)
 • Masser af spændende udfordringer af såvel faglig som personlig karakter og gode udviklingsmuligheder.
 • Ordnede forhold og en lønpakke efter kvalifikationer med en god fast løn, pensionsordning med en udvidet helbredssikring, fleks ordning, bonusordning, kantineordning
 • Tiltrædelse snarest muligt efter aftale

Interesseret? – vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning og dit opdaterede CV til os hurtigst muligt her.

Søg jobbet her

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jan Pedersen, People Company på telefon 9199 1975 eller mail jap@peoplecompany.dk. Geoinfo A/S bliver ikke orienteret om din ansøgning uden forudgående aftale. Du er også velkommen til at kontakte HR Business Partner Mette Thygesen, Geoinfo A/S på mobil 5339 5924 eller mail mettet@geoinfo.dk

Om Geoinfo A/S

Geoinfo A/S er den danske distributør af verdens førende geografiske informationssystem, ArcGIS fra det amerikanske firma Esri. Geoinfo A/S leverer markedets bedste løsninger til digital transformation og effektivisering baseret på geografisk analyse, visualisering og optimering.

Geoinfo A/S er et konsulent- og softwarehus, der tilbyder software leverancer, konsulentydelser, service og support, GIS- og datastrategier, rådgivning, systemudvikling, kurser og kompetenceudvikling.

Geoinfo A/S servicerer en meget bred kundebase, som bl.a. findes inden for forsvaret, statslige styrelser, kommuner, forsyningssektoren, entreprenørselskaber, transportsektoren samt rådgivende ingeniører. Geoinfo A/S samarbejder således med mere end halvdelen af de danske kommuner, de fleste statslige styrelser og en betydelig del af forsyningsselskaberne.

Virksomheden er grundlagt i 1993 og har mere end 60 ansatte fordelt på lokationer i Glostrup, Kolding og Aalborg. Virksomheden er ejet af det norske selskab Geogroup. Læs mere om Geoinfo A/S på geoinfo.dk

 

Sidebar