Referencer

Her er hvad nogle af kunderne siger om peoplecompany.

 

I Geoinfo har vi gennem de sidste 3 år samarbejdet med Jens Peter fra People Company. Samlet set har vi gennemført 15 ansættelser til specialiststillinger indenfor Geografiske Informations Systemer, projektledelse og salg. Jens Peter har hjulpet os med at finde de rette kandidater og dermed højnet kvaliteten i vores arbejde med ansættelser. Der har naturligvis været et stort fokus på de faglige kvalifikationer, men også de menneskelige. Jens Peter har bidraget til at udvikle vores egen måde at gennemføre rekrutteringen og sikret at den afspejler Geoinfos kultur. Alt i alt har vi sammen med Jens Peter professionaliseret rekrutteringen i Geoinfo på en meget tilfredsstillende måde.
Adm. Direktør
Mads Schondel-Andersen
”Jens Peter har hjulpet os med en del organisatoriske opgaver af forskellig art igennem en længere årrække. Senest den meget store integrationsopgave omkring HedeDanmarks opkøb af flere store virksomheder i 2012 – især skal nævnes Skælskør Anlægsgartnere A/S med ca. 300 medarbejdere.”

Divisionsdirektør Jens Schrøder

Opgaver: Organisationsudvikling, ledergruppeudvikling, ledersparring, integration af virksomhedsopkøb, rekruttering

 
“Vi har arbejdet sammen med Jens Peter i forbindelse med en organisationsændring, hvor hans rådgivning gav os overblik og struktur på vores organisation og vores samarbejde.
Jens Peter er en særdeles positiv og ”nede på jorden” person med en evne til både at tænke i såvel strategiske baner, som at sætte sig ind i lavpraktiske problemstillinger. Det har for os betydet at en spændende læringsproces gik i den rigtige retning med de rigtige resultater.
Vi vil helt sikkert sparre med Jens Peter igen.”QHSE Director Vinnie Sunke Heimann
Afd. Chef Anne-Mette Bach Stensballe
Opgaver: Organisationsudvikling, ledergruppeudvikling, teambuilding
Nets har samarbejdet med People Company i forbindelse med forandringsledelse og implementering af ny organisations og rapporteringsstruktur.Et samarbejde der lykkedes på en rigtig god måde, hvor både ledelse og medarbejdere følte sig kompetent hjulpet af People Company.”

Senior Business Director
Morten Østergaard

Opgaver: Organisationsudvikling

”RN har benyttet People Company til rekruttering af nøglemedarbejdere ved flere lejligheder med stor succes. Processen har været god, professionel og terrængående, med et godt resultat i alle tilfælde. Derudover har jeg inddraget PC i forskellige teambuilding events, hvor hovedformålet har været formidling af fælles rammer og mål og hvordan vi i ledelsen formår at kaskadere det ned i organisationen. Det har foregået på en inddragende, uhøjtidelig og opbyggende måde med højt til loftet.”

Adm. Direktør
Torben Lindholm

Opgaver: Rekruttering, ledergruppeudvikling, teambuilding

“Ordentlig, grundig, ihærdig, ordholdende og i stand til at sætte sig ind i vores udfordringer”

Adm. Direktør
Lars Mouritsen

Opgaver: Organisationsudvikling, rekruttering, bestyrelsesarbejde

 

Adm. Direktør
Klaus Groth LarsenOpgaver: Teambuilding
Vi søgte et værktøj, som kunne bidrage til, at vi fik sat ord og handling på vores mission, mål og handlinger i vores virksomhedsplan. Dialogging er et godt og håndgribeligt værktøj, som via dialogen og spillet, hjalp os til, at tale om det, der får vores

Afd. Leder
Ulla Skjærbæk Johansen

Opgaver: Organisationsudvikling

“Jeg har stor fornøjelse af mit samarbejde med Jens Peter. Hans baggrund, som både rummer kommercielle og HR lederstillinger på flere niveauer gør, at han kan sparre om alt fra ildebrandsslukning til beslutninger på den lange bane. Jens Peter er desuden et empatisk menneske, der forstår problemstillinger til bunds. Han brænder for mennesker, har sans for forretninger og ser tit den utraditionelle løsning på en udfordring. En bedre eksterne HR partner fås ganske enkelt ikke ”

Adm. Direktør Christian Bang Søndergaard

Opgaver: Rekruttering

I et år har DK ROOF haft et godt og frugtbart samarbejde med Jens Peter fra People Company. Vi har været igennem en stor udvikling og har i den forbindelse haft et behov for flere funktionærer i vores medarbejderstab. Jens Peter og sidenhen Jan har hjulpet os med 10 velfungerende ansættelser og 3
vurderinger i den tid vi har haft et samarbejde og det må man sige er godt gået. Derudover har vi haft god assistance fra Jens Peter til at lave 2 organisationsstruktur ændringer og han har sørget for personlighedstests af alle funktionærer, så vi får en bedre indblik i de medarbejdere vi allerede havde ansat. Vi er meget glade for samarbejde med People Company, som på fineste vis formår at holde øje med, hvad der sker i virksomheden og har fingeren på pulsen selvom det foregår på distancen. De varmeste anbefalinger skal lyde herfra.
DK ROOF A/S