Referencer

Her er hvad nogle af kunderne siger om peoplecompany.

 

I Geoinfo har vi gennem de sidste 3 år samarbejdet med Jens Peter fra People Company. Samlet set har vi gennemført 15 ansættelser til specialiststillinger indenfor Geografiske Informations Systemer, projektledelse og salg. Jens Peter har hjulpet os med at finde de rette kandidater og dermed højnet kvaliteten i vores arbejde med ansættelser. Der har naturligvis været et stort fokus på de faglige kvalifikationer, men også de menneskelige. Jens Peter har bidraget til at udvikle vores egen måde at gennemføre rekrutteringen og sikret at den afspejler Geoinfos kultur. Alt i alt har vi sammen med Jens Peter professionaliseret rekrutteringen i Geoinfo på en meget tilfredsstillende måde.
Adm. Direktør
Mads Schondel-Andersen
 

“Ordentlig, grundig, ihærdig, ordholdende og i stand til at sætte sig ind i vores udfordringer”

Adm. Direktør
Lars Mouritsen

Opgaver: Organisationsudvikling, rekruttering, bestyrelsesarbejde

 

Adm. Direktør
Klaus Groth Larsen Opgaver: Teambuilding og Rekrutteringer

I et år har DK ROOF haft et godt og frugtbart samarbejde med Jens Peter fra People Company. Vi har været igennem en stor udvikling og har i den forbindelse haft et behov for flere funktionærer i vores medarbejderstab. Jens Peter og sidenhen Jan har hjulpet os med 10 velfungerende ansættelser og 3
vurderinger i den tid vi har haft et samarbejde og det må man sige er godt gået. Derudover har vi haft god assistance fra Jens Peter til at lave 2 organisationsstruktur ændringer og han har sørget for personlighedstests af alle funktionærer, så vi får en bedre indblik i de medarbejdere vi allerede havde ansat. Vi er meget glade for samarbejde med People Company, som på fineste vis formår at holde øje med, hvad der sker i virksomheden og har fingeren på pulsen selvom det foregår på distancen. De varmeste anbefalinger skal lyde herfra.

Juni 2022
Søren Kirkeby, Anders Dam og Jesper Lystbæk
Direktion
DK ROOF A/S