Outplacement

De fleste virksomheder oplever fra tid til anden at skulle opsige medarbejdere – enten i forbindelse med omorganisering eller nedskæringer – måske endda flere medarbejdere er i spil. Det kan også være løbende justeringer af organisationen, der er nødvendig. Uanset hvad – er det en god ide for alle virksomheder at sige farvel til medarbejderen på en ordentligt måde – med respekt og ud fra devisen: ”hjælp til selvhjælp”.

Skal du opsige medarbejdere?

Hos People Company kan vi hjælpe dig med at tilrettelægge en ordentlig afskedigelsesproces samt  give dine opsagte medarbejdere et pænt farvel. Vi anbefaler at hjælpe opsagte medarbejdere godt videre med et outplacementforløb, hvor eksterne eksperter kobles på og hjælper de opsagte medarbejdere godt videre.

Et outplacementforløb er et individuelt skræddersyet, professionelt karriererådgivningsforløb, som giver opsagte medarbejdere afklaring på kompetencer og karrieremål.

Hos People Company arbejder vi hver eneste dag med rekruttering – og kender derfor jobmarkedet og betingelserne rigtig godt. Den viden og indsigt bruger vi sammen med vores samarbejdspartner, Makio,  til at skræddersy de optimale forløb. Makio er et af landets førende og ældste outplacementfirmaer og har siden 1996 hjulpet tusindvis af medarbejdere godt videre. De er en del af Career Star Group, som har mere end 1000 kontorer fordelt i mere end 100 lande verden over. Læs mere om Makio på makio.dk og kontakt gerne People Company for at høre mere om,  hvordan det foregår i praksis.

Sidebar