Key Account Manager – Health Care – FMCG


Opstart i Danmark – International vækstvirksomhed i Vallensbæk 

Kan du opbygge 2San´s salgsplatform i Danmark, så har vi en enestående mulighed, for en selvstændig Key Account Manager som allerede har erfaring fra branchen. Du bliver en del af en international organisation i vækst, og det bliver din opgave at opbygge salget af 2San’s selvdiagnostiske testsæt på det danske marked. Kunderne er detailhandelen, materialister, apoteker m.m.

For 2San søger People Company en Key Account Manager, som har lysten og evnerne til selvstændigt at opbygge en salgsplatform målrettet detailhandel, materialister og apoteker på det danske marked. 2San er en international virksomhed med hovedkontor i London, men med selskaber i USA, Canada, Australien og Danmark. Du bliver således del af et stort internationalt netværk med ca. 110 kollegaer, hvoraf der allerede sidder 3 på kontoret i Vallensbæk. Det bliver dig, som skal skabe resultaterne på det danske marked. Du skal erobre det danske marked for selvdiagnostiske testsæt. Du vil dele kontor med en Produktchef og Commercial designer og en del af den internationale ledelse på kontoret i Vallensbæk.

2San er en førende leverandør af selvdiagnostiske testsæt i Europa og USA, dedikeret til at forbedre plejen ved at gøre test af højeste kvalitet tilgængelige og overkommelige for kunder over hele verden. 2San giver folk mulighed for at tage ansvaret for deres eget helbred for at leve et bedre og sundere liv. Denne mission ligger bag alt, hvad vi gør.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Opsøgende salgsarbejde (du er en hunter), mødebooking og afholdelse af kundebesøg, primært ved detailhandelen, materialister og apoteker og e-commerce virksomheder.
 • Sparring og teknisk rådgivning om virksomhedens produktprogram.
 • Opfølgning og forhandling af tilbud og samhandelsaftaler.
 • Udarbejde handlings- og udviklingsplaner for kunden.
 • Budgetansvar for det danske marked

 Om dig og dine faglige og personlige kvalifikationer:

Denne rette kandidat kommer fra Health Care og/eller sundhedsbranchen og har dokumenteret erfaring med salg til detailhandlen, materialister og/eller apoteker. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men det er en forudsætning, at du har erfaring fra branchen samt erfaring med kundegrupperne. En LIF-uddannelse vil helt sikkert bringe dig foran i køen, men er absolut ikke et krav, da der vil finde intern oplæring afsted i 2San’s produktportefølje.

Som person er du rigtig god til at komme på bølgelængde med dine kunder. Du er overbevisende i din kommunikation, og du bruger din viden til at få dine produkter og løsninger solgt ind. Du har relationer hos dine kunder på beslutningsniveau, og du har en høj grad af gennemslagskraft.

Desuden:

 • Foretrækker du en direkte, men venlig form for kommunikation.
 • Forstår du værdien i anvendelse af CRM-systemer,
 • Er du god til at planlægge,
 • Er dit arbejde præget af ordentlighed, uden du bliver for perfektionistisk.

Hovedparten af din tid foregår ude ved kunderne, så det er der, du ”mærker” dig selv præstere bedst.

2 San tilbyder:

 • Et selvstændigt, spændende og udviklende job i en handlekraftig, solid og veletableret og meget udviklingsorienteret virksomhed, der er inde i en spændende udvikling, hvor der er plads til, at du også kan sætte dine fingeraftryk på den fremtidige udvikling af virksomheden.
 • Et arbejdsmiljø, hvor samarbejde, teamwork og humor er vigtige ingredienser.
  Ordnede forhold og en lønpakke, der forhandles individuelt på basis af dine kvalifikationer.
 • Placering på hovedkontoret i Vallensbæk – mulighed for fleksibilitet ift. hjemmearbejde.
 • Kantineordning.
 • Tiltrædelse efter aftale – vi venter gerne på den rette kandidat.

Interesseret? – vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning til os her. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så send os din snarest muligt, så du er sikker på at komme i betragtning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jan Pedersen, People Company på telefon 9199 1975/jap@peoplecompany.dk eller Greg Calder, 2 San på telefon 5118 7238 /calder.greg@2san.com.

Søg jobbet her 

Om 2San:

2San er en betroet global Tier 1-leverandør af innovative sundhedsprodukter og løsninger af høj kvalitet, der renser, beskytter og tester. 2San leverer infektionskontrolteknologier, diagnostiske testsæt, PPE af medicinsk kvalitet og fuldt certificerede medicinske forbrugsvarer til regeringer, sundhedsenheder og store erhvervskunder på tværs af detail-, farma-, forsikrings-, fritids- og rejsebranchen. Vi specialiserer os i at være hurtige og smidige med en virkelig global rækkevidde. 2San er til stede over det meste af verden – hovedkontor i England og afdelinger i Danmark, Australien, Canada og USA. 2San er en international organisation med pt. 110 dedikerede medarbejdere, der hver dag bidrager til at gøre menneskers sundhed bedre. Du kan læse mere på 2san.com

 

Sidebar