Key Account Manager-Emballage Direct-Fyn


Vil du være med til at sælge et af markedets stærkeste brands inden for tape, strækfilm og emballage. Så er du måske vores nye Key Account Manager til vores voksende marked på Fyn.

For Emballage Direct søger People Company en energisk og meget resultatorienteret Key Account
Manager. Emballage Direct er en del af Veltuff-gruppen, og blev etableret som følge af identificering af, at der var en stor efterspørgsel på emballage. Med en innovativ tankegang og et stærkt indkøbsfællesskab, kan vi levere alt i emballage, fra low-noise tape, til auto-bund kasser og miljørigtig strækfilm til ekstremt konkurrencedygtige priser. Hos Emballage Direct tænker vi ikke bare ud-af-boxen, men NED i den. Alle varer skal emballeres i et eller andet omfang, altså ned-i-boxen, og som ny aktør på markedet, nytænker vi måderne at gøre det på.

Med reference til salgschefen i Danmark får du ansvaret for at planlægge og drive salgsudviklingen for vores eksisterende kunder på Fyn samt ansvaret for at vækste og skaffe nye kunder i dit geografiske område. Du kommer til at fungere i et velfungerende salgsteam med seks dedikerede og højt motiverede salgskollegaer, der dækker hele Danmark.

Dine primære arbejdsopgaver
Med udgangspunkt fra egen bolig og/eller vores kontor i Jylland/Sjælland vil du have til opgave at opdyrke nye og vedligeholde eksisterende kunderelationer. Du bliver støttet af en effektiv intern salgsorganisation ved opfølgning og telemarketing.
Branchekendskab vil være en fordel, men ikke en forudsætning for at udfylde jobbet. Det vigtigste er, at du besidder det vigtige og rigtige ”salgsgen,” hvor du med udgangspunkt i kundens behov skaber resultater til fordel for alle parter.

Du skal være en vinder
Du har indgående kendskab til salg og erfaring med at ”lukke et salg”, og som person motiveres du af at skabe gode resultater og få ordren med hjem fra kunden. Du er en vinder, men også en teamplayer, der hjælper dine kollegaer til at opnå vores fælles målsætning. Du kan skabe gode relationer med kunden, du er engageret og har et højt drive og en positiv smittende energi. Du arbejder struktureret og kan prioritere din indsats og er skarp på IT og detaljer.

Hvis du kan gøre en forskel hos vores kunder
Så tilbyder vi et attraktivt job med mulighed for både personlig og faglig udvikling i en dynamisk virksomhed, hvor dit input er en vigtig del af virksomhedens udvikling.
Du tilbydes en attraktiv aflønning sammensat af fast løn og provision. Hertil kommer bil- og telefonordning med en arbejdstid på 37 timer ugentligt samt obligatorisk pensionsordning.

Lyder jobbet spændende?
Interesseret? – vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning til os her. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så send os din snarest muligt, så du er sikker på at komme i betragtning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte People Company Jens Peter Sørensen, telefon 2146 1711 eller via mail jps@peoplecompany eller Jan Pedersen, på telefon 9199 1975 eller via mail jap@peoplecompany.dk

Søg jobbet her

Om Veltuff-gruppen:
Emballage Direct en del af Veltuff-gruppen: Hos Veltuff vil du opleve et dynamisk miljø med over 75 resultatorienterede kollegaer, hvor vi reagerer hurtigt på trends og tendenser for at nå vores målsætninger og levere den bedst mulige kundeservice. Veltuff er en af de største aktører på vores område i Nordeuropa. Vi producerer, sælger og forhandler arbejdstøj, profilbeklædning og sikkerhedsudstyr til en række af landets største virksomheder. Vi ønsker en forsat vækst, og vores målsætning er inden for en overskuelig horisont at blive Nordeuropas førende forhandler på vores produktområde. Udover hovedkontoret i Danmark har Veltuff kontorer i Sverige, England, Tyskland, Holland og Frankrig.
Se mere på www.emballagedirect.dk

Sidebar