Hvem er People Company?

Jens Peter Sørensen

Jens Peter har en uddannelsesmæssig baggrund som Cand.merc. fra CBS og karriere bag sig bl.a. som Distriktschef i Dansk Shell. I DLG som Salgschef, Afdelingsdirektør og Personaledirektør. Som managementkonsulent i Mercuri Urval senere som direktør for såvel IT- og Tele-virksomheder og senest som direktør for et rekrutterings- og vikarbureau. Og det blev startskuddet til People Company, der blev grundlagt tilbage i 2006. Den røde tråd har hele vejen igennem været at fokusere på at få menneskene til at gøre en forskel i de virksomheder Jens Peter har arbejdet for – og med. It’s all about People…..

Mobil +45 2146 1711
Mail jps@peoplecompany.dk

Linkedin

Betina Stagegaard Løchte

I 2016 blev Betina Stagegaard Løchte en del af People Company. Betina arbejder som PA, researcher, mødebooker og er People Companys webansvarlig. Betina Stagegaard Løchte har de sidste 11 år haft sit eget firma, hvor hun arbejder med mennesker som har udfordringer i livet. Derudover har Betina Stagegaard Løchte en mangeårig baggrund som ledende tandklinikassistent med HR og ansættelse- og personaleansvar.
It’s all about People…..

Mobil +45 51719142
Mail bsl@peoplecompany.dk

Linkedin

Jan Claure Pedersen

Jan Pedersen har en uddannelsesmæssig baggrund som Cand. Merc. HRM fra CBS. I DLG arbejdede Jan Pedersen som HR-administrationschef, HR-konsulent og efter en kort visit som Personalechef i NCC Telecom A/S, blev Jan Personaledirektør i DLG. Herefter arbejdede han som direktør for det DLG-ejede Samsø Konservesfabrik A/S og for Lammefjordsgrønt A/S. Har endvidere været underdirektør i DLG Food og driftsdirektør for det DLG-ejede DanÆrt A/S. Senest har Jan været selvstændig restauratør i udlandet, hvor han startede, udviklede og driftede 4 succesfulde restauranter. Denne karriererejse har uanset titel og virksomhed fokuseret på og handlet om at gøre en forskel for de mennesker, som var i de forskellige virksomheder, og det har ført ham til People Company, som netop fokuserer på mennesket. It´s all about people…

Mobil +45 91991975
Mail jap@peoplecompany.dk

Linkedin