Financial Controller til Veltuff A/S


Financial Controller til hovedkontoret i Danmark med start hurtigst muligt?

Har du lyst til at blive en del af et kompetent team, som sammen skaber gode resultater, og hvor der er plads til et godt grin – også når det går stærkt? Kan du holde fokus? Har du et digitalt mindset? Vil du arbejde i en international virksomhed med store ambitioner?

Veltuff A/S udvikler, sælger og forhandler arbejdstøj, profilbeklædning og sikkerhedsudstyr til en række af landets største virksomheder. Vi er vokset med 400 % de sidste syv år og er i dag en af de største aktører på vores område i Nordeuropa.

Veltuff A/S forventer yderligere ekspansion i den nærmeste fremtid, og vores målsætning er inden for en overskuelig horisont at blive Skandinaviens førende forhandler inden for vores produktområde.

Ansættelsesdato: Hurtigst muligt!

Hvad skal du lave hos Veltuff?

Vi søger en Financial Controller til vores økonomiafdeling, hvor du vil indgå i et team med fem kollegaer, og hvor du vil blive højre hånd for  Financial Director, som du også vil referere til. Vi ser gerne, at du har relevant erfaring og forstår vigtigheden af at indgå i et team, hvor vi hjælper hinanden med at opnå vores fælles mål og hvor work/life balance har høj prioritet.

Du kommer til at indgå i et spændende miljø med høj faglighed, mange forandringer og fokus på sparring for at sikre din løbende udvikling.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Udarbejdelse af måneds- og årsrapporter
 • Udarbejdelse af budgetter og løbende opfølgning med de ansvarlige
 • Controlling af forretningen og økonomiske analyser
 • Udvikling og effektivisering af arbejdsgange med en digital tilgang
 • Skabe indsigt og forståelse for tallene til diverse interessenter
 • Løbende afstemninger
 • Rapportering til offentlige myndigheder (Danmarks Statistik, Danmarks Nationalbank, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, Told og Skat)

Hvem er du, og hvad søger Veltuff?

Du er energisk, engageret, villig til at lære og kan trives i en hektisk hverdag.

 • Du har + 5 års erfaring fra en lignende stilling
 • Du arbejder struktureret og systematisk
 • Du kan prioritere din tid, og du er skarp til detaljer
 • Du har generelt gode it-kundskaber, herunder Excel
 • Du har gerne arbejdet med Navision og PowerBI
 • Du har gode sproglige engelskkundskaber – både i tale og skrift

Vi søger en kollega, der sætter en ære i sit arbejde og ser muligheder for optimering og videreudvikling.

Du er en kompetent medarbejder, der tager ansvar for egne opgaver, og som samtidig er god til at samarbejde på tværs af organisationen. Du kommunikerer let og ubesværet med forskellige persontyper, og du kan godt lide at yde en god service.

Vil du være en del af vores team?

Så tilbyder Veltuff A/S et attraktivt job med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i en international og dynamisk virksomhed, hvor du tilbydes en attraktiv aflønning samt obligatorisk kantine- og pensionsordning.

Lyder jobbet spændende?

Så send din ansøgning hurtigst muligt.

Søg jobbet her

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Finance Director Erik Büsing Andersen på tlf. 5123 6449 eller Jan Pedersen, People Company på tlf. 9199 1975.

Hos Veltuff A/S vil du opleve et dynamisk og internationalt miljø med mere end 80 resultatorienterede kollegaer, der alle arbejder for at nå vores målsætninger. Veltuff A/S er en af de største aktører på vores område i Nordeuropa. Vi producerer, sælger og forhandler arbejdstøj, profilbeklædning og sikkerhedsudstyr til en række af Nordeuropas største virksomheder. Vi ønsker en fortsat vækst, og vores målsætning er inden for en overskuelig horisont at blive Nordeuropas førende forhandler på vores produktområde. Ud over hovedkontoret i Danmark har Veltuff A/S kontorer i Sverige, England, Spanien, Frankrig, Holland og Tyskland. Se mere på www.veltuff.com.

Sidebar