DIREKTØR FOR REGNSKABSOMRÅDET – Agrovi


People Company søger for Rådgivningsvirksomheden Agrovi I/S i Hillerød en forretnings- og udviklingsorienteret direktør for Regnskabsområdet. En spændende ledelsesopgave i en progressiv og fremtidsorienteret rådgivningsvirksomhed indenfor primært de grønne erhverv.        

Agrovi er en primært landbrugsfaglig rådgivningsvirksomhed, der rådgiver landbrug, landboere og øvrige erhvervsdrivende om regnskab og driftsøkonomi, planteavlsrådgivning, juridisk og byggerådgivning/fast ejendom og specialrådgivning på områder som f.eks. biodiversitet, ESG-rapportering mv. Agrovi har hovedkontor i Hillerød og afdelinger i Holbæk, Ringsted og Nr. Alslev. Til Regnskabsområdet, som er Agrovis største forretningsområde, søges til en nyoprettet stilling en forretnings- og udviklingsorienteret direktør, der skal stå i spidsen for de mere end 60 medarbejderes rådgivningsaktiviteter til Agrovis ca. 2.000 kunder.

Om jobbet:

Direktørens primære ansvarsområde bliver ledelsen af de mere end 60 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger og 4 geografiske lokationer og et direkte ledelsesansvar for 6 afdelingsledere. En anden vigtig opgave er at være på forkant med udviklingen af forretningsområdet, hvor kundeunderlaget stiller nye og stigende krav til f.eks. digitalisering og dokumentering af bæredygtighed for de enkelte virksomheder. Som direktør for regnskabsområdet bliver du en central del af ledelsen i Agrovi og indgår i Agrovis ledergruppe med reference til den administrerende direktør.

Der er stor spændvidde i opgaverne, og det er vigtigt, at du besidder evner og lyst til at involvere dig såvel strategisk som operationelt/hands-on.

 Af ansvarsområder og arbejdsopgaver kan i øvrigt nævnes:

 • Ledelse – både direkte og på distancen – af 6 afdelinger med mere end 60 dedikerede kollegaer i et videnstungt miljø fordelt på 4 fysiske lokationer.  Nogle af Agrovis centrale værdier er at være synlige, vise nærhed og være nærværende – og der forventes det, at du går foran som en rollemodel og viser lederskab.
 • Udvikling af området – de stigende krav til digitalisering af regnskabsfunktionen hos kunderne og til f.eks. ESG-rapportering, bæredygtighed, klima mv. samt krav til rapportering omkring kundernes udenlandske aktiviteter – er blot nogle af de parametre, der betinger, at regnskabsområdet fortsætter med at være på forkant med udviklingen, og det er Agrovis ambition at fastholde og gerne udbygge den nuværende førerposition i branchen på dette område.
 • Drift og udvikling af funktionen – ressourceallokering og -optimering, sparring med afdelingsledere omkring såvel ressourcer som opgaveløsning og udvikling af kompetencer samt ikke mindst at fastholde og tiltrække kvalificeret arbejdskraft til regnskabsområdet, er vigtige indsatsområder for direktøren, der også i et beskedent omfang forventes at have egne kunder for at have en god fornemmelse for, hvad der rører sig. Der vil være god mulighed for at deltage i tværgående projekter af forskellig karakter i en virksomhed under konstant udvikling.

Om dig og dine faglige og personlige kvalifikationer:

 • Du har en relevant faglig baggrund som f.eks. revisor og/eller en teoretisk økonomisk uddannelse, som f.eks. jordbrugsøkonom, cand.merc.aud, HD(R/F) eller lign. Og meget gerne en opdateret viden og indsigt i, hvad der rører sig indenfor det grønne erhverv.
 • Du har en solid ledelsesmæssig baggrund med praktisk erfaring fra et lignende job i f.eks. en revisions-virksomhed eller som Økonomichef i en rådgivnings- eller konsulentvirksomhed. Der kan være flere indgange til dette job. Det vigtigste er, at dine samlede kvalifikationer er solide – såvel på regnskabsområdet som på ledelsesområdet, så det er den samlede pakke, der vil blive set på.
 • Det er en fordel, at du har erfaring fra rådgivningsvirksomheder (og gerne nogle i vækst), hvor du har arbejdet med systemer, processer, organisation og driftsoptimering samt forretningsudvikling.
 • Du er fremfor alt en selvstændig person, og skal have stærke analytiske kompetencer og et stort drive til at eksekvere, prioritere og skabe fremdrift. Du er en dygtig talbehandler, der også besidder empatiske egenskaber så både medarbejder og kunder føler sig set som menneske. Du evner at se både opgaver og virksomheden (både Agrovi og kundernes) i et større og langsigtet perspektiv, og har en både forretningsmæssig og strategisk god forståelse og praktisk tilgang til at få løst opgaverne. Du skal besidde såvel regnskabsmæssige og forretningsanalytiske kompetencer, og evne at præsentere det på en brugbar og letforståelig måde for både interne og eksterne relationer.
 • Du skal kunne begå dig blandt alle typer af kunder og på alle niveauer i organisationen og i samfundet
 • Du skal være initiativrig, løsningsorienteret, have gennemslagskraft, være robust, ligefrem og uformel som person og samtidig være en godt begavet ”hands-on” profil, der ikke er bange for at vise sig uden for kontoret!
 • Du skal evne at motivere omverdenen, bl.a. via dit store engagement og drive samt have gode samarbejds- og forhandlingsevner og det falder dig helt naturligt at skabe en stærk teamånd og et effektivt samarbejde på tværs af organisationen.
 • Du forstår værdien af dine afdelinger. Din tilgang til nye opgaver sker med et positivt sind, og du tager ansvar for egne opgaver. Frem for alt lægges der vægt på, at du har et godt humør og en høj servicegrad, er god til at kommunikere og trives i et travlt miljø.

Agrovi tilbyder:

 • Et selvstændigt, spændende og udviklende job i en handlekraftig, solid og veletableret og meget udviklingsorienteret virksomhed, der er inde i en spændende udvikling, hvor der er plads til, at du også kan sætte dine fingeraftryk på den fremtidige udvikling af virksomheden.
 • Du får en central rolle i organisationen, og du kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kollegaer og ledelsen i virksomheden.
 • Et arbejdsmiljø, hvor samarbejde, teamwork og humor er vigtige ingredienser.
 • Ordnede forhold og en attraktiv lønpakke, der forhandles individuelt på basis af dine kvalifikationer.
 • Placering på hovedkontoret i Hillerød – mulighed for fleksibilitet ift. arbejdssted og hjemmearbejde.
 • Tiltrædelse efter aftale – snarest muligt.

Interesseret? – vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning til os her. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så send os din snarest muligt, så du er sikker på at komme i betragtning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jan Pedersen, People Company på telefon 9199 1975/jap@peoplecompany.dk eller Jens Peter Sørensen, People Company på telefon 2146 1711/jps@peoplecompany.dk  eller adm. direktør Niels Peter Ravnsborg, Agrovi på telefon 2162 4525/npr@agrovi.dk

Søg jobbet her

Om Agrovi:

Den bedste løsning på jorden. Hos Agrovi leverer vi service og rådgivning til landmænd, landboere og andre erhvervsdrivende. Vores mål er at hjælpe med det, der betyder mest for vores kunder, og den jord, de træder på. Derfor handler vores løsninger også om det, du ikke altid kan se i et regnskab eller gætte fra distancen. Det kræver nærhed og ikke mindst nærvær. Det er det, vi taler om, når vi taler om den bedste løsning på jorden. Vi er knap 100 ansatte fordelt på vores fire kontorer i Hillerød, Ringsted, Holbæk og Nørre Alslev. Arbejdsmiljøet er uformelt med dedikerede og fagligt kompetente kollegaer, som sætter pris på godt humør. Vi søger især fagfolk, som interesserer sig for vores kunder og deres liv. Læs mere om Agrovi på agrovi.dk

People Company

Its all about people… – er vores slogan. Og vi synes det siger det meste. People Company er et konsulentfirma, der tager udgangspunkt i at skabe størst mulig effekt af det eneste parameter konkurrenten ikke kan efterligne med det samme – ”People”. Vores mål er at skabe fremgang gennem mennesker. Fremgang for virksomheden – og fremgang for mennesket. Det giver bedre resultater for alle på lang sigt. People Company holder til i naturskønne omgivelser på Lyngebækgård tæt på Hørsholm og løser opgaver for en bred vifte af danske virksomheder inden for rekruttering, organisationsudvikling, strategi- og forandringsprocesser, ledersparring og ledergruppeudvikling samt teambuilding.  Læs mere om People Company på peoplecompany.dk

 

Sidebar