Business Development

Business Development – Det handler om at udvikle virksomheden og skabe indtjening! Hastigheden i erhvervslivet forøges hele tiden. Kravene til, at virksomhederne følger med udviklingen stiger og det stiller igen endnu større krav til, at ledelsen og medarbejderne i virksomhederne følger med udviklingen. I dag oplever langt de fleste virksomheder, at den knappe ressource er ”de rigtige medarbejdere” – dels er det svært at fastholde de ”rigtige medarbejdere” og det er endnu sværere at tiltrække dem.

Antallet af de ”rigtige medarbejdere” er faldende i takt med den sociodemografiske udvikling og det kan nu mærkes i virksomhedernes vækststrategier, at medarbejderne er den knappe ressource. Derfor er det vigtigt, at virksomhederne har fuld fokus på den bløde del af Business Development. People Company ser det som:

Strategiudvikling – virksomheden skal have en forretningsmæssig strategi – og den skal indeholde en understøttende HR-strategi.

Organisationsudvikling – organisationen skal have de bedste muligheder for at udføre de strategiske og forretningsmæssige planer.

Du kan som kunde hos os, benytte dig af vores vores ressourcer i perioder, hvor virksomheden har brug for at tilføre professionel ledelse af virksomheden i perioder, hvor behovet opstår for eksempel i forbindelse med opstart, generationsskifte eller andre forhold som kræver ledelse i kortere eller længere perioder

Sidebar